Este bruneta lui Dodel o bombă sexy?

Nu, e petardă, reiese din sondajul "pe repede-nainte" făcut pe blog. Cum zicea şi Mitică Dragomir, fetiţa e cam grăsuţă, dar dacă televiziunile au făcut-o vedetă, ce mai contează cum arată? Iată că fără să vrea, Iulia a devenit nu numai bombă sexy, ci a căpătat şi o aură de super-nimfomană pe care singură nu ar fi putut să şi-o creioneze niciodată!

Can-can a pus paparazzi pe urmele ei, Sport.ro o filmează sub fustă, CSID face un pictorial cu ea, urmează probabil FHM, Maxim şi Playboy! God damn it people, sunt atât de multe puştoaice de-ţi vine să-ţi baţi copiii, şi voi o promovaţi pe ea? Nu zic că nu e frumoasă şi nu are ceva atrăgător la ea, dar atât... Mă rog, gusturile nu se discută.

PS - Nu cred o iotă din povestea cu forma mai slabă a lui Tănase. Dodel e un talent excepţional, care a prins doar câteva meciuri mai slabe, vine şi după o accidentare, iar în 90% dintre cazuri, acomodarea la o nouă echipă se face în timp. Cum spuneam acum vreo juma' de an pe blog, Go Dodele,go (deşi joci la rivală)!

Comentarii

Geocer a spus…
Cand am vazut sondajul tau am vrut sa intreb : Dar cine-i Dodel? Si cine e "bruneta lui Dodel"? Apoi am cautat pe google "Dodel" si am aflat ca asa i se mai zice lui Cristi Tanase.
Oricum, pot sa-ti spun ca eu am votat de 2 ori, bifand toate optiunile.
Canguru' a spus…
Inseamna ca ai personalitate multipla!
Albu Mihai a spus…
nu am vazut acel pool, insa m-am uitat acum la fotografie, frate e de plastic cu ditamai portbagajul !
Oana a spus…
Sati sa ma explic. Cine puii mei e Dodel? Ca n-am nici cea mai vaga idee. M-am tot uitat la sondaj si m-am tot intrebat ca proasta ce am ratat.
Oana a spus…
Aaa, e cu fotografii. Pai stai sa vaz :D
Canguru' a spus…
@ Oana
E clar, nu te uiti la televizor, daca nu ai auzit de bomba sexy! Dar te iert, pentru ca te-ai lepadat de Steaua! Oricum nu ai pierdut nimic.

@ Mihai
Plastic? Ha, ha! Cat despre portbagaj, are cea mai mare capacitate din categoria ei!
giulia a spus…
Am vazut si eu în treacat la Tv pe dsoara. Mi se pare putin vulgara.
steluta soare a spus…
Chestia ar fi urmatoarea: am vazut-o pe Iulia lui Dodel la Sport.ro la sedinta foto pt pictorialul CSID si...:O:O:O parca nu era ea! Adica, era imbracata sexy, dar nu vulgar, machiata, dar nu ca o pitzipoanca... si mi-am dat seama ca fata e intr-adevar frumusica. Dar daca ea in viata de zi cu zi adopta o tinuta si un machiaj gen pitzipoanaca.org, ce poti sa-i faci?! Trist...:))
P.S. Am votat si eu, dar raportanadu-ma la cum este ea day by day! Cred ca nu e greu sa ghicesti care a fost optiunea mea!:))
Canguru' a spus…
@ Stelutza
Banuiesc ca cea castigatoare! :P

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!