Noi, bloggerii

N-am văzut de la început ediţia de debut a acestui sezon a emisiunii Dansez pentru tine, fiindcă am fost la întâlnirea bloggerilor. Nu puteam rata revederea cu Oana, Ema, Ioana, Sorin, Geocer, Alin, Remus, Dan (venit ceva mai târziu) şi, ca noutate, Valive. Din păcate, Raluca a lipsit fiindcă are un necaz, suntem alături de ea!

Ca de obicei, Oana a fost în centrul atenţiei, ne-a dat şi nouă, în sfârşit, autografele pe Parfumul văduvei negre. După două săptămâni de umblat creanga prin ţară şi Moldova, Oana a dat în nebuneală: a descoperit că are triplă personalitate! Când nu e Oana cea adevărată, e posedată de spiritul libertin al Lalei şi, din când în când, de candoarea Anastassiei. Se pare că la întâlnire a venit Anastassia, deoarece am scăpat de pumnul în faţă promis! Sorin şi-a făcut blog şi e foarte încântat, dar după patru zile începe să se întrebe ce va face dacă rămâne fără subiecte. Ema a descoperit FarmVille pe Facebook şi e fascinată când găseşte ouă proaspete sau lapte (fascinată şi pentru că m-a păcălit să-i devin vecin, dar ea nu ştie că o să fiu un vecin care-şi lasă ferma în paragină). Ioana şi Dan sunt încă marcaţi de tragedia de care au scăpat ca prin urechile acului şi se bucură că trăiesc. Geocer e acelaşi haios şi cârcotaş blogger, o încântare să-l cunoşti. Remus (Papabembe) vrea să experimenteze o excursie în Botswana, ca să-şi găsească rădăcinile, şi îşi tot închipuie scenarii despre cum şi unde va folosi moneda naţională (p..a - sunt pudic). Alin are blog de mai mult de o jumătate de an şi încă nu a găsit un subiect demn de prima postare, aşa că mai aşteaptă momentul potrivit.

Iar eu... Eu am fâstâcit-o pe chelneriţă, care la comanda "Aduceţi-mi, vă rog, o bere fără alcool", ea mi-a adus una cu alcool. Am rugat-o să mi-o schimbe, fata a fost de treabă, a luat-o pe aia desfăcută, a venit cu alta, pe care a desfăcut-o în faţa mea şi mi-a dat-o. Tot cu alcool...! Damn it!

Trei ore de destindere, dau orice pentru a ne vedea mereu în aceeaşi formulă. Şi, ca o concluzie comună: de-abia aşteptăm căldura, să stăm la terasă!

Comentarii

Oana a spus…
Problema e ca tu n-ai platit autograful si n-ai luat nici pumnul. Dar da, cred ca am fost cu Anastassia
Canguru' a spus…
Daca era Lala, plecam cu ochii vineti
EmaPirciu a spus…
Nu, nu... nu sunt dependenta de farmville... pot sa ma las oricand... acum insa nu prea vreau.
Canguru' a spus…
Ema, esti in perioada de negatie! =))
Geocer a spus…
Mie mi-a placut chestia aia (nu mai stiu cine a spus-o, cred ca Ema) : "Cand citim la George pe blog despre intalnirile noastre stam si ne intrebam : oare am fost si noi acolo?"

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!