Vinerea dansez

Nu dansez eu, ci mă uit la Dansez pentru tine! Ok, daţi drumu' la râs, asta e, recunosc şi nu mi-e ruşine! Îmi place Dansez pentru tine! Când mă nimeresc vinerea seara acasă, stau lipit de ecran mai rău decât la un meci de fotbal.

"Dansez" e o producţie adevărată de televiziune, la nivelul "Surprizelor" ca desfăşurare de forţe, dar mult mai elaborată, mai profesionist făcută şi, mai ales, prezentată. Deci chiar dacă nu mi-ar fi plăcut dansul, m-aş fi uitat la emisiune pentru a vedea un program adevărat. Îmi plac decorurile, hainele, invitaţii, juraţii, prezentatorii, dansatorii, emisiunea e alertă în ciuda faptului că se întinde pe durata a aproape cinci ore. Şi, nu în ultimul rând, are scop umanitar.

Cel mai mult îl iubesc pe Bănică junior! E dinamovist ca mine, e şmecheraş, se îmbracă bine şi are poantele la el mereu. Probabil că dacă ar fi prezentat altcineva, poate că nu mi-ar fi plăcut emisiunea atât de mult. Iar la ediţia asta îmi place enorm de Cătălin Botezatu, e un exemplu de urmat de orice bărbat care vrea să arate şi să se îmbrace bine.

COMPLETARE - A, şi am uitat! Beatrice e cool rău cu look-ul ei gothic! Spooky but lovely!

Comentarii

sgreader a spus…
Intr-adevar super emisiune, tematica, decor, prezentatori, tot. E clar ca in spatele acestui show sta o echipa de profesionisti. Cat despre Banica... chiar il placeam, dar cacum ca stiu ca-i Dinamovist...nasol. :D
Canguru' a spus…
Si Mihai Petre e dinamovist! De partea cealalta, Cornel Patrichi e stelist, dar e in inferioritate si le cam inghite...

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!