I-a ciuruit!

Este ora 04:12. Acum cinci ani, Hrebenciuc ieşea spăşit şi anunţa înfrângerea lui Adrian Năstase în faţa lui Traian Băsescu, asta după ce toată noaptea au sărbătorit. Au trecut cinci ani şi pesediştii nu au învăţat nimic! Şi ei vor să mai conducă o ţară... Mă uit la OTV şi acolo lumea îl aşteaptă pe Hrebe să iasă spăşit încă o dată şi să anunţe ceea ce în urmă cu o oră lua în râs... Râsul hidos al lui Iliescu... Că "Băsescu a câştigat!"

Cum? Păi nu ziceaţi voi că aţi câştigat? N-aţi deschis şampaniile? N-aţi venit cu tortul? N-aţi făcut bâză de Băsescu şi Udrea, acum câteva ore? Cum? Nu au dat trei institute de sondare a opiniei publice că prostănacu' e noul nostru conducător? N-aţi făcut voi hora bucuriei la Antena 3 şi Realitatea? Nu eraţi voi, cei care stăteaţi la coadă la telefoanele celor două televiziuni împuţite, să intraţi în direct şi să vă bucuraţi?

Mă bucur că a câştigat Băsescu, i-a ciuruit, cum a zis el. Ştiu că o să fiu înjurat, dar mi se rupe. Am fost insultat numai pentru că am anunţat că o să-l votez în turul II. Nu o să explic de ce l-am preferat pe Băse, pentru că sunt opiniile mele şi nu vreau să mai intru în alte polemici, dintr-un singur motiv: nu mi se schimbă părerea, aşa cum nici eu nu o pot schimba pe-a altora. Un singur lucru e cert: nu o să votez niciodată cu PSD-ul, pentru că am trăit Revoluţia cu emoţii, teamă şi speranţă. Şi cu asta punct! Nu e vina mea că PNL, PD-L, PRM, UDMR, PNG, PNŢcd şi altele nu au găsit un candidat mai bun...

O să revin mâine (azi de fapt) cu părerea mea despre motivele pentru care Băsescu a întors rezultatul. Hai pa!

Comentarii

giulia a spus…
Eu nu te înjur indiferent cu cine ai votat. Eu as fi votat cu Geoana pentru ca avea un candidat Neamt drept prim-ministru. Nu de alta. Toti ai mei, acasa l-au votat pe Base si nu le-am influentat votul.

Nici unul nu merita sa ne înfruntam pentru ei. Sper doar ca nu va fi o confruntare la nivel national.
Canguru' a spus…
Si daca-l desemneaza Basescu pe Johannis premier? Crezi ca va accepta sau nu? Totul e posibil aici, in Romania

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!