Sunt un zero tăiat de ics

Am luat bătaie cruntă la X şi O! 5-1, plus o partidă încheiată la egalitate. N-ar fi cine ştie ce dacă adversarul nu ar fi avut 6 ani şi nu ar fi fost fie-mea! Şi dacă nu mi-aş fi pus în cap să joc pe bune!

Eram ieri într-un blocaj prin Bucureşti, Erika se plictisise, normal, că nu stă locului o clipă, şi ce zic eu: hai să-i atrag atenţia cumva... "Hai să jucăm X şi O", îi spun şi trasez imediat un pătrăţel. Ia s-o las să câştige, gândesc, pentru că altfel se enervează... Pun aiurea O-urile şi mă bate în primul joc... Acum, îmi zic eu, ia să egalez situaţia, şi încerc s-o înving, dar de unde, mi-o trage scurt: 2-0. Hopa... Stai că nu e de glumă!

Ştiam că joacă multe jocuri la grădi, printre care şi X şi O, dar nu-mi închipuiam că a devenit expertă! Îi cer să încep şi eu primul şi cu chiu cu vai mă lasă, aşa că reduc diferenţa la 2-1... Dar dup-aia, frate, să te ţii! M-a făcut varză! Mi-a luat alte trei meciuri aproape la rând cu toate că jucam pe bune! Deci m-am ofticat cumplit, pentru că am mai jucat şi eu X şi O cu colegi de seama mea şi de cele mai multe ori se termina egal, fiindcă ne anihilam reciproc. Dar de data asta nu ştiu cum naiba tot a schimbat strategia şi m-a făcut muci!

"Gata, hai că trebuie să mă concentrez la condus", i-am tăiat-o scurt, fiindcă altfel cred că primeam umilinţa vieţii mele!

Comentarii

giulia a spus…
desteapta Erika. Si asa deci, te bate o pustioaca de gradinita. BRAVO ei!!
Banuiesc ca ai fost foarte încàntat ca a venit Mos Niculaie!!

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!