Cel mai scârbos final de film! EVER!


Zilele trecute am văzut Spread, tradus în România cu titlul de Playboy de L.A. Filmul are o evoluţie cam aşa: începe super-tare, se lălăie până când devine plictisitor şi apoi enervant de prost, iar la final te apucă o scârbă oribilă! Mie, unul, chiar mi-a venit să vomit, bine că nu mâncasem nimic, fiindcă sigur dădeam la boboci. Nu glumesc!

Să explic toate etapele:
1. Super-tare. Ashton Kutcher, frumuşelul soţ al lui Demi Moore, este playboy-ul, un tânăr fără nimic în viaţă decât replici şi şarm. Cu astea reuşeşte să le dea pe spate pe bogătaşele din Beverly Hills şi celelalte cartiere de lux din Los Angeles, trăind pe spatele lor şi în casele lor. Gândeşte cu glas tare, multe dintre replici fiind foarte tari! Credeţi însă că se mulţumeşte doar cu femeile trecute de 35 de ani? Nu, aproape fără jenă faţă de ele, aduce tinere în casele fraierelor şi face cele mai nebune lucruri cu ele. Scenele de sex sunt aproape explicite, iar toate partenerele lui sunt de maxim 45 de kile, deci super-gagici! Gusturile nu se discută, mai ales când coincid ;)
2. Lălăit-plictisitor. Deşi are tot ce-i trebuie, playboy-ul se îndrăgosteşte de o fată mişto, dar nu foarte deosebită faţă de celelalte pe care le avea oricum şi oricând. Mai mult, tipa se dovedeşte a fi... playboy-iţă de L.A., adică face exact ce face el, cu bărbaţi cu bani, normal... Începe un joc penibil de-a cuceritul, părăsitul, înşelatul, căsătoritul, etc. Bleah!
3. Scârbos. După ce se termină, cum se termină, adică prost (gagica se mută la NY cu un magnat, iar el se angajează ca pizza-delivery-boy, renunţând la meseria lui de bază), ultima imagine a filmului e cu Ashton Kutcher dând un hamster viu unei broaşte, drept hrană. Şi pe durata a circa cinci minute, cât rulează genericul de final, broasca înghite uşor-uşor şoarecele. Mult timp, hamsterului îi rămân coada şi o lăbuţă pe afară, imaginea fiind de-a dreptul dezgustătoare! Doamne, cât m-am mai chinuit să citesc numele actorilor, încercând să nu văd broasca aia împuţită! Până la urmă am renunţat şi am dat pe IMDB! Horror! Ar trebui interzis acest film copiilor sub 18 ani şi adulţilor sensibili, aşa, ca mine... :P

PS 1 - Cel mai tare mi-a plăcut în acest film cum arată Anne Heche! Actriţa în vârstă de 41 de ani este bestială, după ce a slăbit enorm şi şi-a lucrat corpul la sală. Bravo ei!
PS 2 - Din nou la PS, românul Sebastian Stan. După ce s-a făcut cunoscut în Gossip Girl, Sebi al nostru e acum cel mai bun prieten al lui Ashton Kutcher. Frumoasă evoluţie la Hollywood. Bravo şi lui!

Comentarii

Ileana Andrei a spus…
Nu numai finalul a fost , sa zicem prost, ci tot filmul. In afara de Ashton care merita intr-adevar privit, restul a fost de 2 lei.
Canguru' a spus…
Slab filmul, slabe si fetele ;-). O nota proasta contra uneia bune!
Claudia a spus…
nu-s lesbiana da' nu-mi plac fetele slabe. mi se par infioratoare. scena aia cu broasca tare as vrea s-o vad :)) (fiindca am auzit de film, dar din trailer nu m-a convins sa vreau sa-l vad). bine... presupun ca e sugestiva cumva la tema filmului. am mai vazut intr-un film (nu mai stiu care dar era unul de comedie) cum un tip se chinuia de mama focului sa-i dea unui sarpe sa manance un soarece. a incercat chiar sa bage soarecele in gura ca sa-i arate sarpelui cum se face treaba. mi s-a parut amuzanta foc scena (singura de fapt din tot filmul). oare sunt eu mai ciudata ;))
Canguru' a spus…
Faza cu broasca nu are nicio legatura cu filmul, pur si simplu asa i-a traznit mintea regizorului sa puna genericul de final.
Nu pot spune ca e un film pe care sa nu-l vezi, e interesant in felul lui, dar parca se putea scoate mai mult din idee

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!