Fan OTV pentru câteva ore!

Duminică seara am realizat o performanţă uluitoare! Am stat 5 ore cu ochii în televizor, de la 10 seara şi până la 3 şi ceva noaptea, aproape nemişcat, uitându-mă la Dan Diaconescu Direct pe OTV! Nu vă vine să credeţi, aşa-i? Păi nici mie nu-mi vine să cred, dar nu-mi pare rău, pentru că ce s-a întâmplat duminică noaptea la OTV m-a captivat extraordinar! Nu, nu era Magda în studio şi nici nu se vorbea de Elodia sau de Loto cu Ogică, ci pur şi simplu a fost un monolog de 5 ore (ce am văzut eu, el a fost mult mai lung) al lui Dan Diaconescu!

Probabil acum chiar mă credeţi nebun, să stai să te uiţi în gura lui DDD atâta amar de ceas, mai ales că a doua zi de dimineaţă trebuia s-o duc pe Eri la grădiniţă, în prima zi... Dar chiar a fost super interesant! Omu' a povestit cum şi-a făcut el OTV-ul, cât a pătimit după demiterea de la Tele 7abc şi apoi cu CNA-ul, cum a fost ajutat şi cum a primit cuţite în spate chiar de la prieteni, ce mai, o poveste de viaţă extraordinară pe care nicio telenovelă din lume nu o poate întrece. Sunt convins că DDD a spus numai adevărul, ferindu-se în acelaşi timp să dea nume de persoane. Prin ceea ce a povestit el se pot deduce uşor mizeria omenească a multora dintre compatrioţii noştri, mafia din toate sistemele statului, traficul de influenţă ce se face, şpăgile care se dau, beţele-n roate ce se pun celor care nu sunt cuminţi sau nu cotizează şi multe alte exemple ale unei ţări împuţite de hoţia unor nemernici puşi pe căpătuială.

Stau şi mă întreb ce dracului caută România în Europa, când locul ei ar trebui să fie fix în Africa, printre bananieri şi cocotieri, printre triburi de sălbatici şi în plină junglă! Vă spun sincer că mi-a părut enorm de rău pentru DDD, pentru ce a pătimit pentru "un vis al unui caracalean", o televiziune... Şi omu' a muncit enorm, gândiţi-vă cât de greu este să pierzi nopţi întregi de opt ani de zile, iar la ora 7 când vrei să te culci toată lumea să te ia de bun...

Cinste lui pentru ceea ce a făcut, dar asta nu mă opreşte să spun: stop OTV-ului pentru mizeriile pe care le aduce pe ecran noapte de noapte! Sunt de acord cu decizia CNA de închidere a postului pentru programele îndoielnice pe care le-a promovat, chiar dacă decizia pare a fi un abuz, din ce spune Dan Diaconescu. Jurnalistic vorbind, OTV-ul este chiar un CANAL!

PS - Cică în toţi aceşti ani a dat peste 1 milion de euro amenzi la CNA, în condiţiile în care a pornit cu 150 de mii de dolari bani cash, după care s-a împrumutat de alţi 500 de mii (din ce mi-am dat seama, de la Jiji Berbecali, că nu a vrut să spună)!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!