Mi-am făcut blog!

Da dragii mei, m-am chinuit o juma' de zi să lansez acest blog! E o idee a mea mai veche, pe care abia acum am pus-o în practică. Mi-am dorit de foarte mult timp să îmi fac blog nu pentru că este o fitză, pentru că au blog foarte multe vedete, ci pentru că sunt multe lucruri nespuse în ceea ce priveşte viaţa de zi cu zi a noastră. Imaginaţi-vă o zi obişnuită, în care mergeţi pe stradă şi vedeţi ceva inedit... Aţi vrea să împărtăşiţi momentul cu cineva, dar nu aveţi cu cine... Ei bine, cel mai bun mod este să faci un jurnal (aproape) zilnic, numit blog, şi să îţi verşi off-urile acolo. Oamenii te vor citi şi îţi vor spune părerea lor. Aşa văd eu comunicarea viitorului.

Recunosc, îmi place foarte tare cum gândeşte Mircea Badea! Nu sunt de acord şi cu simpatiile şi antipatiile lui politice, dar în rest sunt pe lungimea lui de undă. Mă afectează prostia oamenilor, minciuna şi urăsc făţărnicia oamenilor. Numai că nu sunt Mircea Badea şi nu am o emisiune a mea în care să spun seară de seară ce mă deranjează în Pitesti şi în România... Dar sunt destule lucruri care trebuie spuse şi comentate, şi vreau ca ele să nu mai treacă pe lângă noi "nebârfite"!

Cel mai mult am suferit în ultimul timp că nu am putut să împărtăşesc cu cineva experienţa mea austro-elveţiană de la EURO 2008... Dacă aş fi avut acest blog în urmă cu 2-3 luni, v-aş fi dat noutăţi de la cel mai tare turneu final de fotbal al mileniului! Că şi-aşa ex-patronu' nu a fost interesat de EURO... Dar promit să revin ori de câte ori mi-aduc aminte de ceva şi se leagă cu subiectul abordat.

Sper să vă conving prin ceea ce scriu aici că merită să reveniţi din când în când, măcar pentru a afla ce mai fac...

Comentarii

Tristan a spus…
Era si timpul! Acum putem spune togheter cat de stelist erau Neaga si Dica in tinerete, precum si ce scanda Stancu in fata la Intercontinental exact in urma cu un an. Si nu nu era Revolutia a invins.
Cosmin Dan a spus…
Unde esti tu, Rorschach...
Marinescu RAZVAN a spus…
Buna idee ai avut...Vezi ca trebuie sa mai punem cate ceva la cale in privinta acelui proiect:)
Marius Cristescu a spus…
baga si cu elvetia ceva ca nu ai avut timp sa povestesti
Unknown a spus…
Neata' blog-istule. Ma bucur ca ai gasit o modalitate sa nu ti se usuce cerneala din penel si ti-ai gasit niscai pergament virtual sa iti versi gandurile. Ia, sa ma tii si pe mine up-date la tot ce scrii, dar pe adresa depe siteul meu (office@sebastiand.ro) ca cu adresele vechi nu prea mai am treaba. Bafta la drum nou! Ne auzim!

FloricicaDeColtisor
Unknown a spus…
Mai baga una cu ex-patronu, dar TARE, sa il doara...

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!