Excitat in hypermarket

Am avut mult timp de pierdut vara asta, si m-am chinuit sa-l pierd in cele mai cool ipostaze. Nu am reusit de cele mai multe ori, dar pot spune, cu aceasta ocazie, ca mi-au venit niste idei nebunesti. Multe dintre ele au fost puse in aplicare, iar rezultatul a fost pozitiv pentru starea mea sufleteasca.

Unul dintre proiectele ciudate care mi-au trecut prin minte (nu prea sunt sanatos cateodata) a fost acela de a citi o carte din scoarta'n scoarta. Nimic spectaculos pana acum, mai ales ca in vara asta am dovedit vreo cinci "almanahe"... Ideea a fost sa reusesc sa o parcurg intr-unul dintre hypermarketurile din Pitesti, fara ca sa fiu intrerupt de vreun supraveghetor, pe motiv ca zabovesc prea mult in fata standului! Iar ca sa fie treaba treaba, si sa ma pomenesc si pe la stiri in cazul in care iese ceva rau, mi-am ales o carte erotica!

Citisem printr-o revista oarecare 2-3 randuri despre "Amant cu voia sotului", o carte care a facut valva in Franta si Canada. Este vorba despre o tipa super-cool, casatorita si cu o casnicie perfecta, care se intalneste intamplator cu un fost coleg cu care, pe romaneste, si-a dorit "sa si-o puna" inca din liceu. Si, cu toate ca nu era nici momentul, nici cazul, isi duce fanteziile la bun sfarsit acum, cand este o femeie fericita si implinita alaturi de sotul ei. Care sot stie de visele erotice ale iubitei, si o sprijina chiar sa si le puna in aplicare, chiar daca el nu facea parte din ele...

Cartea e chiar pornografica, dar este atat de bine scrisa incat se deosebeste total de genul povestilor de budoar ale Laurei Andresan, de exemplu. Este literatura pura, dar o literatura care il va face sa roseasca pana si pe cel mai indecent tip posibil! Si inchipuiti-va ca eu am lecturat-o in Kaufland, cu lumea trecand pe langa mine cu cosurile pline de cumparaturi! Eu citeam de pizda si pula (scuzati, de obicei sunt pudic, dar in scris ma transform), iar oamenii aveau paine si salam in sacosi! Eu ma excitam (bineinteles mental), iar ei se cautau prin buzunare dupa bani! Eu transpiram de emotie, iar ei impingeau la cosuri...

Am citit cartea in trei descinderi la Kaufland si nu cred ca a observat vreodata cineva cat de cufundat sunt in lectura! M-am chinuit sa nu ma exteriorizez, desi cartea e criminala, capitolul intai fiind de-a dreptul exploziv. Chiar de la primele pagini esti introdus intr-un act sexual consumat la cea mai mare intensitate, foarte explicit!

V-o recomand din suflet, pentru a mai sparge monotonia!

Comentarii

scorpio1978 a spus…
Nu esti sanatos!!! Esti mai tacanit ca mine. :)) Am facut si eu multe experimente dar asa.....nu.

Postări populare de pe acest blog

JURNAL DE CĂLĂTORIE (10): Djurgarden

Am învins balaurul Helicobacter pylori!

Piteștiul nu e în Oltenia!